avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

am lucrat la Domo Timisoara in anul2004.iar cartea de munca se afla la sediul firmei,la Targul Secuiesc.Ce rebuie sa fac pentru a o recupera.Plecarea am facut-o cu preaviz de 15zile.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2009
acvila, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 18 Februarie 2009
Puteti merge personal sa o ridicati de la sediul firmei ori imputerniciti pe cineva sa o ridice sau solicitati-le sa o trimita prin curier rapid pe adresa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de munca beatedy beatedy Buna ziua, Am o intrebare in ceea ce priveste eliberarea cartii de munca. Am fost angajata la o firma, iar in 1 februarie a fost ultima mea zi la ei ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet de munca korynutza korynutza am si eu o problema: acum o luna mi-am dat demisia de la firma cu punctul de lucru in galati la care lucram de 2 ani si nu am mai stat in preaviz, acum insa ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ...cum o pot recupera fara sa ma duc dupa ea din bucuresti taman in sibiu in7heaven in7heaven Recent am schimbat jobul(primul loc de munca) la noul job m-au intrebat de cartea de munca am telefonat la fostul loc de munca si m-au anuntat ca, cartea mea ... (vezi toată discuția)