avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare drept succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare drept succesoral

buna ziua se face referire despre retrocedarea unei case pe lege 10 cererea fiind facuta la primaria respectiva si avind dosarul complect din punct de vedere juridic,primaria urmand sa puna in posesie cu casa familia petenta. eu pot sa cumpar dreptul succesoral familiei de mai sus iar primaria sa ma puna pe mine in posesie? sunt interesat deoarece locuiesc in aceasta casa si asi dori sa stiu daca este legal aceasta tranzactie si care este legea prin care pot sa cumpar dreptul succesoral. va multumesc
Cel mai recent răspuns: orosionnic , utilizator 19:11, 4 Martie 2013
orosionnic a scris:

buna ziua se face referire despre retrocedarea unei case pe lege 10 cererea fiind facuta la primaria respectiva si avind dosarul complect din punct de vedere juridic,primaria urmand sa puna in posesie cu casa familia petenta. eu pot sa cumpar dreptul succesoral familiei de mai sus iar primaria sa ma puna pe mine in posesie? sunt interesat deoarece locuiesc in aceasta casa si asi dori sa stiu daca este legal aceasta tranzactie si care este legea prin care pot sa cumpar dreptul succesoral. va multumesc

Buna seara întrebarea este daca se poate cumpara dreptul succesorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare titlu nou 247/2005_sicane ?! albin albin Astept de aproape 2 ani scrierea tutlului de proprietate in urma unui proces castigat pe legea 247/2005 intr-un mare municipiu din Romania. Cind in sfarsit ... (vezi toată discuția)
Acte de v-cumparare fara succesiune? rompell rompell ASI VREA SA CUMPAR CASA BUNICILOR, DAR MAMA SI CEI 2 FRATI NU AU DEZBATUT SUCCESIUNEA, DAR SUNT DE ACORD SA-MI VINDA DOAR CASA SI TERENUL AFERENT,(BUNICII MAI ... (vezi toată discuția)
Chirias in casa retrocedata carmen nicolae carmen nicolae Locuiesc intr-o casa ce a fost retrocedata si care fusese expropriata in baza dec.223/74. Retrocedarea a avut temei juridic in contextul in care fostul ... (vezi toată discuția)