avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contract comodat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

contract comodat

daca doresc sa fac un contract de comodat intre tatal meu si mine, este destul sa listez un model de contract de comodat si sa-l semnam amandoi sau trebuie neaparat facut de notar?
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 19:12, 2 Martie 2013
Depinde unde vi se solicita acest contract. In general, numai listat si semnat de catre ambele parti e suficient (adica sub semnatura privata). Cautati pe acest site model, pentru ca marea majoritate a acestora sunt bune.
pentru infiintare SRL-D imi trebuie un contract de comandat si nu stiu daca legea ma obliga sa merg la notar sau e deajuns sa il semneze tatal meu si cu mine
Vi se va solicita un act autentic, find vorba despre sediul social al unui SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se incheie contractul de comodat? MrFB MrFB Doresc sa fac un SRL in apartament (sediu social) fara punct de lucru.Apartamentul e pe numele bunicii si al mamei.Mama locuieste cu mine,iar bunica e la ... (vezi toată discuția)
Sediu social bob02008 bob02008 Buna ziua, as vrea sa deschid un SRL-D cu doi asociati. eu cu un prieten. iar sediul as vrea sa-l fac la prietenul meu. Dar el este din alt Judet. Ce acte imi ... (vezi toată discuția)
Cum se incheie un contract de comodat pentru a infiinta un srl? molnaralexandru molnaralexandru Buna seara, Doresc sa infiintez un srl cu sediul in Brasov. Sediul este garsoniera in care locuiesc cu prietena mea, iar proprietarul este mama ei care ... (vezi toată discuția)