avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare dubioasa
Discuție deschisă în Executare silită

Executare dubioasa

Buna. As dori sa stiu daca un imobil, respectiv casa, poate face obiectul executarii silite, in conditiile in care imobilul respectiv a fost instrainat, pe baza unui contract de vanzare-cumpare, care a fost depus la Primarie?
Adica daca contractul de vz-cump poate fi atacat, :frantic:persoana care a cumparat casa, nefacand demersurile pt intabulare.
Nu stiu daca are importanta, dar nu e vorba de vreo banca, ci de partea civila a unui proces penal#-o.
Cel mai recent răspuns: bianca12 , utilizator 20:01, 23 Martie 2013
Dar daca imobilul nu a fost intabulat nici pe debitor( doar autorizatia de contruire a fost pe numele lui), are vreo importanta? Poate fi intabulat de creditor? Costurile pt intabulare de cine vor fi suportate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pauliana sau revocatorie articolul 975 codul civil ketchuphot ketchuphot Am contractat un credit de nevoi personale fara ipoteca pe care din motive obiective nu am fost in masura sa-l rambursez.La data contractarii imprumutului eram ... (vezi toată discuția)
Vanzarea imobilului ipotecat. ma pot folosi de prev.art.1790 c.civ. ? ContSters40598 ContSters40598 Ca si creditor am un drept de ipoteca legala (luat in cursul unui proces penal) asupra unui imobil. Ipoteca a fost transcrisa la registrul de CF. Ulterior ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie pe baza unui contract notarial de imprumut gabytz74 gabytz74 Am de recuperat o suma de bani (50.000 RON) de la un individ. Au trecut 9 luni de la data scadenta. Actul pe care l-am semnat in fata notarului are titlu ... (vezi toată discuția)