avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

Buna ziua.am un proces penal pe rol ptr vatamare corporala din culpa..intrebarea mea ar fi:daca pierd recursul mai am vreo cale de atac la hotararea judecatorului?va multumesc..
Cel mai recent răspuns: mariustec , utilizator 22:21, 3 Martie 2013
Din pacate nu.
Va multumesc..
Cu judecarea recursului epuizati caile ordinare de atac.
Mai exista posibilitatea formularii revizuirii sau contestatiei in anulare ( cai extraordinare de atac) insa numai in masura in care exista motive dintre cele prevazute in mod expres si limitativ de respectivele texte de lege.
va multumesc frumos ptr raspuns si va doresc o primavara frumoasa si insorita in continuare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Buna dimineata tuturor vioooo vioooo o hotarire definitiva si irevocabila intr-un proces civil .SE MAI POATE ATACA CU CONTESTATIE ,REVIZUIRE SAU CEDO? MULTUMESC (vezi toată discuția)
Revizuire concomitent cu apel? aidu aidu Am formulat apel in luna mai. In luna iunie a survenit un motiv de revizuire a hotararii deja apelate. Evident ca nu a avut timp sa se judece apelul intre ... (vezi toată discuția)