Nu sunt urmarit, nu am procese , am cateva propietati. Doresc ca aceste propietati sa le transfer pe o societate comerciala unde sunt administrator sau asociat . Pe viitor daca voi avea datorii spre fisc pe persoana fizica se pot baga pe propietatiile transferate pe societatea comerciala unde sunt administrator sau asociat? multumesc
daca transferati bunurile dumneavoastra societatii , aceasta devine proprietarul bunurilor, iar in caz de probleme financiare isi va plati datoriile cu aceste bunuri .
parerea mea : nu este o idee buna !!!
daca sunt administrator in aceea firma si am probleme pe persoana fizica. autoritatile se pot "baga" pe propietatiile unde sunt administrator?(asta era intentia de a le transfera pe o firma care nu are probleme
daca se demonstreaza ca ati tranferat bunurile pentru a va micsora patrimoniul personal in scopul fraudarii creditorilor , transferul de proprietate poate fi contestat si anulat.
luati legatura cu un avocat si un expert contabil care sa va sfatuiasca cum puteti face aceasta operatiune fara a aveti repercusiuni dupa .
Radiere societate
octavian63
Societate fara datorii , unic asociat ,administrator unic , in proprietate firmei casa + teren , actualul sediu al firmei. Doresc sa radiez firma cum procedez ... (vezi toată discuția)