avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... De ce vreti sa fiti magistrati?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

De ce vreti sa fiti magistrati?

Daca tot v-am adresat o intrebare atat de "indiscreta" e normal sa raspund eu primul:
1.pentru ca m-am plictisit de serviciul actual si vreau sa vad daca pot mai mult
2.pentru bani
Astept cu mult entuziasm sa aflu motivele voastre#-o#-o
Cel mai recent răspuns: sheeba , utilizator 16:27, 25 Februarie 2009
Pentru ca mi se pare o mare provocare.
Problema este ca nu m-am plictisit deloc de serviciul actual...
Pentru o stabilitate profesionala, un alt statut social, o independenta financiara, si pentru ca mi se pare o mare provocare si o realizare profesionala deosebita ...............
Ultima modificare: Duminică, 22 Februarie 2009
ovidiugeamanu, utilizator
eu sunt avocat si ma gandesc sa dau admitere pe post cand fac 5 ani vechime. mi se pare ceva colosal sa fii magistrat, pentru ca stau un sala de judecata, raspund la bara si am impresia ca ei sunt niste zei...si vreau si eu sa fiu la fel! dar stiti ce mi se pare mie ciudat? desi merg in fiecare zi in instanta si cred ca am ajuns sa am cate un dosar la aproape toti judecatorii civilisti din bucuresti, jur ca nu am vazut niciunul multumit de ceea ce face. ii vezi mereu stand pe scaunul ala, atat de blazati, fara chef, sunt nervosi, iritati, vorbesc urat etc etc. oare de ce? stau si ma intreb, daca e atat de minunat sa fii magistrat, de ce ei, care sunt deja, nu gasesc nimic bun in asta? poate nici nu e...
Kamar, daca pleci de la idei de genul "vreau sa fiu si eu ca ei. ca ii vad ca niste zei " sa fim seriosi, o sa ajungi si tu blazat asa cum ii percepi acum. Ori o faci pentru ca simti ca ai chemare in directia asta ori ramai avocat si incerci sa dai ce ai mai bun in directia deja aleasa! Daca si dupa 5 ani de avocatura iti pui intrebari cam unde ar fi locul tau..nu stiu...eu zic sa meditezi profund asupra a ceea ce-ti doresti cu adevarat! Toate bune!
sheeba,eu zic sa citesti mai cu atentie inainte sa-ti dai cu parerea (nu ca m-ar interesa parerea ta...). nu era vorba de ce vreau eu sa fiu magistrat si nici nu ma intreb unde imi este locul. subiectul in discutie era "daca e asa minunat sa fii magistrat,lor de ce nu le place? cam asta era intrebarea, dar gandirea ta bolsevica a interpretat altfel topicul.

Alte discuții în legătură

Cum devin procuror? ContSters53513 ContSters53513 Buna ziua, sunt in anul 4 la Drept si as dori sa aflu care sunt posibilitatile pentru a deveni procuror.Mi-a spus cineva ca a terminat un curs sau ceva in ... (vezi toată discuția)
Sng - meritã încercat !! zz-man zz-man Sng înseamnă ªcoala Naţională de Grefieri şi puteţi ajunge grefieri. Sunt unul care încearca an de an la INM - până acum fără succes. Anul ... (vezi toată discuția)
Se amânã startul mult aºteptat.................... Camy 01 Camy 01 C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe ... (vezi toată discuția)