avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cererea initial formulata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cererea initial formulata

Buna seara! In cererea initial formulata pentru atribuirea unui teren am chemat in judecata comisia locala de reconstituire a dreptului de proprietate, comisia judeteana si un cetatean cerand:
- anularea titlului de proprietate a cetateanului
- anularea titlului de proprietate propriu
- emiterea unui nou tiltu de propriatate mie pe vechiul amplasament
Am aflat ulterior ca cetateanul in cauza exploateaza terenul fara a avea emis titlul de proprietate. Are o decizie judecatoreasca care nu se refera la terenul in cauza.
SE INTAMPLA CEVA NEPLACUT MIE DACA AFIRM IN SEDINTA CA RENUNT LA CHEMAREA IN JUDECATA A CETATEANULUI INTRUCAT ACESTA NU ARE TILU DE PROPRIETATE? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oana Istina , Consilier juridic 09:00, 19 Februarie 2009
Daca renuntati la un capat de cerere, instanta va judeca cererea de chemare in judecata astfel cum a fost restransa de dvs.
nu vi se intampla nimic. Pur si simplu spuneti in fata judecatorului ca nu intelegeti sa va mai judecati cu cetateanul respectiv si gata. Instanta civila este maleabila sijudeca dor cu ce este investita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia tardivitatii cererii invocata cristina/BZ cristina/BZ tatal meu s-a judecat in 2008 cu un individ in si o comisie locala pentru niste teren cumparat de bunicii mei ca loc de casa inainte de 1955 si care aveau ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare 2009radu 2009radu De la bun inceput precizez ca imi cer scuze daca am postat aceasta speta acolo unde nu-si are locul. Rog sa ma ajutati intr-o problema ivita de curand. Soaca ... (vezi toată discuția)
Legea 247 / sentinta irevocabila -imposibilitatea reconstituirii pe amplasamentul original ? bukinst bukinst Un mostenitor a castigat in instanta o suprafata mai mare de teren ce a apartinut autorului sau si intentioneaza sa doneze acest teren Mitropoliei Moldovei ... (vezi toată discuția)