avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dupa cat timp pot declara un lucru furat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dupa cat timp pot declara un lucru furat?

Dupa cat timp pot declara un lucru furat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:59, 4 Martie 2013
Imediat ce constatati lipsa acestuia.
ok, si daca a trecut aprox 30 de zile mai pot sa fac cv?
Da, , puteţi şi după 30 de zile şi după mai mult, doar să nu fie vorba despre furtul prevăzut de art. 210 cod penal, furt între soţi sau între rude apropiate, pentru că în acest trebuie să nu treacă 2 luni de la data la care aţi ştiut cine este făptuitorul.
Lucrul in cauza este un autotorism cu numere rosii cumparat de la o persoana cu contract V-c si a trecut mai bine de 40 de zile de cand am facut contractul si stiu ca acel contract are un termen de valabilitate gen 30 de zile? si acele 30 de zile trebuie sa o trec pe numele meu, ca sa am drept deplin, nu? Va rog lamuriti-ma Multumesc!
Furtul se declara cat mai repede pentru a fi prins infractorul.
Nu exista o limita de timp in care sa existe dreptul de a se depune plangerea penala.
Incercati sa mergeti sa consultati un avocat daca aveti de discutat mai multe aspecte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre cumnati luciana1988 luciana1988 Buna ziua. Am ales sa ma adresez aici pentru ca nu stiu ce sa fac. Stau la o casa, impreuna cu sotul si cei 2 cumnati ai mei. Saptamana aceasta, cumnatul cel ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau furt cipiadam cipiadam va salut.am si eu un prieten care a facut o tampenie si akum nu stie ce il asteapta.sa va lamuresc putin....el are aproape 40 de ani si cazierul lui este curat ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere intarziata nathaniel nathaniel o persoana este amenintata cu o arma si batuta , dar nu depune plangere la politie imediat daca depune plangere cu martori dar dupa cativa ani mai este luata ... (vezi toată discuția)