avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... RECUPERARE BANI DE LA FIRMA IN INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

RECUPERARE BANI DE LA FIRMA IN INSOLVENTA

IN URMA UNEI HOTARARI JUDECATORESTI AM DE LUAT O SUMA DE BANI DE LA O FIRMA DE TURISM CA SI DESPAGUBIRE.
INTRE TIMP SOCIETATEA A INTRAT IN INSOLVENTA CU REORGANIZARE.
CUM POT SA IMI RECUPEREZ BANII?
Cel mai recent răspuns: ionilie2013 , utilizator 17:38, 4 Martie 2013
Va inscrieti la masa credala cu suma din sentinta obtinuta .

Pe parcursul insolventei orice litigii si executari se suspenda conform legii insolventei!

Cu stima !
Multumesc..ce sanse am sa-mi recuperez banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca - firma in insolventa Rentzu Rentzu Buna seara. Am castigat in instanta reintegrarea pe post in urma concedierii abuzive si plata salariilor retroactive dar firma a intrat in insolventa. M-am ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Firma angajatoare intrata in insolventa, cum imi recuperez banii cuveniti pentru incalcarea drepturilor salariale? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor ... (vezi toată discuția)