avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recurs fara obiect - Dr Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recurs fara obiect - Dr Muncii

Daca dupa admiterea pe fond a unei actiuni (1), se introduce o noua actiune(2) cu privire la o clauza a contractului care si ea se admite;
Actiunea a 2-a mai are obiect daca recursul primei actiuni a fost admis si astfel se constata inexistenta unui CIM care da dreptul contestatiei clauzei?

Practic la data introducerii celei de-a doua actiuni aveam dreptul de a contesta o clauza pe cand acum datorita recursului ma aflu intr-o situatie diferita care nu mai imi e favorabila.

Dreptul de a introduce actiunea 2 (contestatie clauza contract) a fost doar temporar si a depins de ramanerea irevocabila a primei actiuni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 4 Martie 2013
Detaliati mai clar care este obiectul celor doua actiuni ...
actiunea 1 - nulitate notificare incetare contract cu reintegrare si dr salariale
actiunea 2 - nulitate clauza "durata contractului" CIM cu reintegrare si dr salariale
Cam seamana obiectul celor doua actiuni ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 268 - ajutor 2222 2222 Dupa admiterea actiunii 1, instanta de fond constata nelegala decizia de concediere pentru un contract cu caracter determinat. Prin admiterea actiunii 2, ... (vezi toată discuția)
Efecte reintegrare in munca Monica Baiceanu Monica Baiceanu E vorba de o salariata concediata disciplinar pe motivul ca s-au descoperit lipsuri in gestiune. A contestat decizia de concediere pe care instanta a admis-o ... (vezi toată discuția)
Reintegrare dana manea dana manea din eroare ,ca unitate ,am constatat nulitatea contractului individual de munca unei persoane angajate . decizia a fost contestata si salariata a castigat in ... (vezi toată discuția)