avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune - mostenitor plecat in strainatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune - mostenitor plecat in strainatate

Suntem 3 frati in viata iar unul a decedat acum patru ani.Avem o mostenire de la parinti si dorim sa mergem la notariat sa facem succesiunea .Cel care a decedat a fost casatorit si are un copil baiat care a emigrat in strainatate inainte de 1990 nu stim nimic despre el ,am auzit ca ar fi in S.U.A. Nu am avut nici o legatura cu el .Cum procedam la notariat unde ar trebui sa se prezinte si el avand dreptul la mostenire.
Va multumesc !
In situatia data inaintati procedura succesorala la instanta si solicitati citarea prin publicitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune filofteea filofteea Buna ziua, tatal meu a murit in cu 5 ani, mama traieste precum si trei din cei patru coipii ai lor. Fratele meu a murit in urma cu sase luni, are un baiat ... (vezi toată discuția)
Nu se gaseste un mostenitor mihai_romania mihai_romania Problema este oarecum simpla.....rezolvarea nu o stiu. Ma incadrez in cele 6 luni de la deces si intentionez sa ma prezint la notar in vederea dezbaterii ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren bloc3c bloc3c 1.Tata a decedat in 2005. 2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)