avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar raspundere delictuala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar raspundere delictuala

Va rog sa ma lamuriti intr-o speta :

-Am fost dat in judecata intr-un dosar de raspundere delictuala . Pe fond s-a dat pronuntare prin respingerea actiunii reclamantului . Acesta a facut apel , s-a judecat apelul si s-a respins ca nefondat . In comunicarea primita se specifica : apelul a fost respins cu termen de 15 zile pentru contestare . Se mai judeca iar acest caz ? Multumesc anticipat pentru raspuns .

Cu stima
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 09:36, 5 Martie 2013
Va multumesc ptr. toate lamuririle . Mi-ati dat exact toate detaliile .
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intâmpinare la "apel" sau întampinare la "recurs"? mariacapraru mariacapraru O colega m-a dat in judecata pentru denigrare. Pe data de 17 decembrie 2014 am primit acasa comunicarea hotarârii civile , anume, dosarul \\"colegei\\" mele a ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa casarea la curtea de apel adiadiadi adiadiadi Buna seara . Este cazul unei sentinte civile pronuntate de tribunal si casata in recurs in ianuarie 2013 de curtea de apel , cu trimitere spre rejudecare ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata ca netimbrata, recurs respins ca nefondat - ce mai pot face? michil michil Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema pe care o intampin. Am chemat in judecata pe Contencios un Biroul al unor executori judecatoresti ... (vezi toată discuția)