avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

De la ce data poate beneficia de indemnizatie crestere copil, daca in concediu v-a intra tatal bebelusului. Cele 42 zile concediu postnatal sunt obligatorii????
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:45, 4 Martie 2013
1. Daca mama indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) atunci veti intra in CCC dupa terminarea concediului de maternitate al mamei dar nu mai devreme de a 43-a zi de la nasterea copilului.

2. Daca mama nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu de maternitate atunci puteti beneficia de CCC incepand cu data nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post natal BoarIonut BoarIonut Doresc sa stiu daca eu ca tata o sa intru in post natal trebui sa lucrez inca 42 de zile de la nasterea copilului? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc florentinos florentinos sotia mea are 8 luni de cand e angajata si nu poate intra in concediu maternal.eu in scimb lucrez de ceva ani la o firma si as vrea sa stiu cum pot intra eu in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ggami ggami Buna seara! As dori sa stiu de cate sapt de sarcina se poate intra in prenatal. Daca am 30 de sapt si 2 zile si imi iau 3 zile de medical(pt copilul de trei ... (vezi toată discuția)