Salut, am si eu o problema ... mai pe scurt azi dimineata cand am mers la masina sa plec am gasito PRAF
Am parcato langa un bloc si a cazut tencuiala de pe el si mi-a facuto cam praf stalpu' dreapta oglinda aripa capota etc ...
Ce credeti ca trebuie facut ? O repar cu banii mei ? Sau am vreo sansa sa scot de la cineva banii pe reparatii ?
Ce sa fac ? sa dau in judecata proprietarul ? asociatia spunca ca nu e treaba lor sa faca faca fatada blocului ... primaria in nici un caz ...
Vi s-a explicat cat se poate de clar ca fatada blocului este proprietate comuna si nu individuala.
Nu conteaza daca proprietarul are sau nu acord de adeziune la asociatia de proprietari. Cei care raspund si cu care va trebui sa va judecati este asociatia de proprietari reprezentata prin presedinte.
Faceti demersuri oficiale asa cum ati fost sfatuit (intai invitatie la mediere si apoi instanta ) si nu va asteptati ca reprezentantii asociatiei sa va primeasca cu bratele deschise si sa va numere imediat banii pt recuperarea prejudiciului.
in acordul asta [ link extern ]
am vazut ca se poate pune in spatele proprietarilor si fatada ...
dar am inteles o sa incep demersurile ... va multumesc
Reparatiile fatadei se vor face cu banii membrilor asociatiei, bani care subt stransi de catre asociatie in fondul special de reparatii, insa obligatiile in ceea ce priveste reparatiile, acestea revin exclusiv asociatiei de proprietari.
Succes!
Terasa blocului
stefanfane
Buna ziua ,am o intrebare :Repararea terasei unui bloc include si repararea ultimului balcon( stau intr-un bloc cu 4 etaje ,la etajul 4) trebuie sa ... (vezi toată discuția)