avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cenzor

Buna seara
Va rog sa-mi spuneti ce obligatii are un cenzor si ce remuneratie poate primi pentru gestionarea a 133 de apartamente. Pentru a putea indeplini functia de cenzor se incheie un contract? Presedintele mi-a spus ca imi poate da banii pe baza de Dispozitie de plata si atat, este corect? Care este temeiul legal pe care trebuie sa-l ciresc?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: eugarizn , utilizator 11:48, 15 Martie 2013
Un membru al comisiei de cenzori , poate fi inlocuit de Comitetul ex. cu 3-4 luni pana la urmatoarea Adunare generala ? Mentionez faptul ca , comisia de cenzori este alcatuita din 3 ( trei ) membrii si ca nu cunosc motivul inlocuirii .
Membrii comisiei de cenzori sunt alesi de adunarea generala,nu sunt numiti deci in consecinta nu pot fi inlocuiti de comitetul executiv pana nu se face adunare generala,cu atat mai putin daca nu sunt specificate motivele
Mai conteaza motivul in acest caz ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor tintin tintin Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie de proprietari cu 12 Ap.are nevoie de cenzor si unde pot găsi aceasta reglementare. Multumesc (vezi toată discuția)
Cenzor la asociatie de proprietari mihaela-tavirlau mihaela-tavirlau Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca activitatea de cenzor este remunerata, faca da as vreau sa stiu si cat; va adresez aceasta intrebare pt ca am fost ... (vezi toată discuția)
Denumire contract intre cenzor si asociatie de locatari sebilicka sebilicka Ce tip de contract se incheie intre cenzor si asociatie de locatari incepand cu data de 01.2013, model de contract si actul care inceteaza raporturile intre ... (vezi toată discuția)