avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema talharie

Talharie savarsita prin agresiune cu leziuni minore.

Toata stima, prenumele meu este Marian, din ce motiv am deschis acest subiect: Am fost talharit in weekend de 10 persoane (chiar si minori) nu m-au lovit nici eu nu i-am lovit am fost imobilizat amenintat si cu incercari de a ma sugruma.
Totul a inceput cerandu-mi bani (atacatorul) am vrut sa scap dar in acel moment m-au imbrancitisi am cazut la pamant cu fata prezentand leziuni la ochiul stang (edem) si o sangerare masiva la nas,constienta prezenta. In timpul altercatiei mi-au sustras un telefon si au fugit in directia unor camere de filmat.
Am sesizat organele de politie, am dat declaratie la sectie, mi-au prezentat poze din descrierile mele, fapt ce l-am recunoscut pe atacatorul principal. Astazi i-au adus la sectie si i-am recunoscut si pe restul. Atacatorul nu stiu in acest moment daca a recunoscut dar prietenii lui implicati au recunoscut. Si vreau sa fiu pregatit in caz de instanta daca acesta pledeaza nevinovat . (A savarsit o pedeapsa de 3 ani tot pentru talharie eliberat conditionat in anul 2012 iulie)
Am scos certificat medico-legal, pe 6 zile dar ieri am observat o leziune in zona toracelui (coaste mai precis) si la examinarea medicului nu am mai mentionat pentru ca era prea tarziu. Asa ca am mers mai departe cu dosarul..

Informati-va va rog riguros daca va fi nevoie de avocat si ce trebuie sa fac.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2013
CtinMarian, utilizator
Cel mai recent răspuns: CtinMarian , utilizator 15:59, 5 Martie 2013
Am rezolvat, mi-am recuperat si celularul,nu a fost nevoie de avocat nu le-am cerut bani ca is vai de mama lor, asa ca am fost foarte finut cu ei. Multumesc de ajutori domnilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal Ioanid Ioan Ioanid Ioan In urma unei altercatii, persoana vatamata a obtinut un certificat medico-legal in care a primit 60 zile de ingrijiri medicale. Eu am dubii cu privire la nr. ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau lovire si alte violente? love4not love4not Daca o persoana care sufera de probleme cardiace a fost atacata de mai multi indivizi, provocandu-i-se leziuni ce au necesitat in jur de 7 zile internare ... (vezi toată discuția)
Despre probarea legitimei aparare adonis00 adonis00 Buna ziua, Doresc sa va cer parerea in legatura cu o situatie ipotetica. X il ataca pe Y, cu o lovitura sau o sugrumare. Y ii prinde mana agresorului si ... (vezi toată discuția)