avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere bilant sfarsit de an societate lichidata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere bilant sfarsit de an societate lichidata

Am avut o societate comerciala a carei lichidare s-a efectuat in luna aprilie 2012.
Intrebarea este daca se mai depune bilant la 31.12.2012 la Finante.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:07, 5 Martie 2013
Nu mai depuneti. Nu ati avut bilant la lichidare?
@iulia53 v-a raspuns :
Data post: Marti, 5 Martie 2013, 13:42 :
"Daca societatea s-a lichidat,atunci precis s- a facut Bilant de lichidare la Aprilie 2012.
Deci firma s-a radiat si de la Registrul comertului,nu?"

Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2013
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societate kromeki kromeki Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in privinta radierii unei societati care nu a avut activitate din 2011. S-au depus declaratiile necesare la zi , dar m-am ... (vezi toată discuția)
Bilant pentru o firma dizolvata robertsega32 robertsega32 O intrebare. Am avut o firma din 2000. In 2009, am suspendat-o. LA inceputul lui februarie registrul comertului a chemat firma in judecata pentru dizolvare, ... (vezi toată discuția)
Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)