avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de somaj - primesc daca nu pot face ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de somaj - primesc daca nu pot face naveta?

Daca societatea la care lucrez isi muta sediul in alta localitate, pot beneficia de indemnizatia de somaj, in conditiile in care eu nu pot face naveta? Aceasta situatie s-ar incadra la incetarea raporturile de munca din motive neimputabile mie?
Cel mai recent răspuns: ContSters278923 , utilizator 19:31, 5 Martie 2013
1. Daca faceti dvs. cerere de incetare a CIM sau demisionati nu veti benficia de indemnizatie de somaj.

2. Daca initiativa incetarii CIM apartine angajatorului si se face cu art.61, lit.c) si d) sau art.65 din Codul muncii atunci veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj popcosmin popcosmin Buna ziua ma numesc Pop Nicolae si sunt angajat la o firma particulara si as dori sa aflu cum se procedeaza pentru incetarea contractului de munca fara a fi ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cu acordul partilor la cererea angajatului luiza_omer luiza_omer Buna ziua, Lucrez in actualul loc de munca de 14 ani.CCM prevede plata a 6 salarii compensatorii in cazul incetarii CIM din motive neimputabile salariatului. ... (vezi toată discuția)
Somaj Christhina Christhina Daca firma la care lucrez ma pune sa semnez ca imi dau singur lichidarea beneficiez de aomaj? (vezi toată discuția)