avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru in Germania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru in Germania

Buna ziua
Dețin o firma funcțională in România si doresc sa deschid un punct de lucru in Germania. Ce trebuie sa fac si ce costuri implica ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucianasandu , utilizator 22:19, 6 Martie 2013
Trebuie sa va raportati la legislatia din Germania, pentru a deschide un punct de lucru acolo. In Romania, la registru comertului puteti eventual sa mentionati faptul ca ati deschis un punct de lucru in Germania. Registrul comertului nu are temei legal sa va emita certificat constatator de autorizare a unei activitati in Germania la un anumit punct de lucru.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin second hand iliescuelena iliescuelena Detin un SRL si as dori sa deschid un magazin second hand ce autorizatii sau alte documente imi sunt necesare? Mentionez ca am toate codurile CAEN Va ... (vezi toată discuția)
O soc . comerciala romaneasca poate desfasura activitate pe teritoriul germaniei stefiimpexserv stefiimpexserv Reprezint o societate comerciala si vreau sa stiu daca pot sa imi desfasor activitatea pe teritoriul Germaniei? Mentionez ca soc are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii marytza marytza Buna, este adevarat ca daca am obtinut certificatul constatator pt un punct de lucru si anume un fast food, pot sa incep activitatea adica sa deschid unitatea ... (vezi toată discuția)