avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conteststie decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conteststie decizie

As vrea sa stiu : impreuna cu ceilalti colegi napastuiti , disponibilizati , am depus prin registratura , contestatie la decizia de incetarea CCM.Am vra sa stim , in cat timp prevedea legea ( si care lege ? ) ca societatea sa ne dea in scris un raspuns ? Mentionez ca in perioada cand s-au emis deciziile , eram in CM.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 20 Februarie 2009
bunica1 a scris:

Cred ca ne-am imbatat cu apa.rece......Am fost invatati ( nu mai spun de cine....) .Urmand ca in luna martie sa fie o noua disponibilizare (colectiva de aceasta data - 559 de salariati ) iar noi fiind cei cu decizie veche de disponibilizare individuala .Ni s-a spus sa facem cereri de contestatia deciziei ( la care am anexat copie dupa CM care dovedeste ca eram in concediul medical la data intocmirii deciziei ) ca sa ni se anuleze deciziile de disponibilizare individuala si sa ne treaca in disponibilizarea colectiva din martie , cu cei 559.Asta ca sa plecam si noi cu 6 plati compensatorii .Am facut asa cum ni s-a spus , dar din 03.02.2009 , cand am depus la registratura cererile ( asa ni s-a sugerat ), nu ne mai spune nimeni nimic..De aceea va intrebam : [nu e un termen in care directorul trebuia sa ne dea o rezolutie pe cerere ? Se pare ca am fost pacaliti ??!!.


Nu ati fost pacaliti, insa patronul intreprinderii de unde sunteti disponibilizat este greu de convins sa revoce acele decizii de concediere si sa va treaca in disponibilizarile masive care vor urma.
In principiu, termenul este de 30 de zile pentru a va da un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere din initiativa angajatorului prin desfiintarea postului ContSters305382 ContSters305382 Buna ziua, Numele meu este C.D.. locuiesc in jud. Ilfov . Am fost concediata de la locul de munca din initiativa angajatorului, prin desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)
Cand contest concedierea? andreea_szl andreea_szl Buna ziua, Astazi s-a prezentat doamna de la personal cu o comunicare prin care ma instiinteaza ca datorita problemelor financiare ale firmei postul meu va ... (vezi toată discuția)
Concediere art.65, instiintare vikipatru vikipatru Buna ziua! As vrea sa va intreb, mi-a fost comunicata instiintarea de concediere pe 01/10/2008, unii angajati de la RU spun ca este decizia de concediere. La ... (vezi toată discuția)