In urma cu doua saptamani o ruda stabilita in Marea Britanie a trimis un plic in care se afla o suma modica de bani impreuna cu o scrisoare prin firma de curierat GLS Group.Plicul a ajuns mult mai tarziu decat data cuvenita,resigilat(lipit cu scotch) si spre surprinderea noastra cu scrisoarea intacta dar cu banii lipsa.
Ma indoiesc ca vom mai vedea banii respectivi,insa nu imi doresc sa stau cu mainile in san facand nimic.Sunt pur si simplu dezgustata de lipsa de profesionlism,ce ma sfatuiti sa fac.
din pacate ruda din strainatate nu a procedat corect, banii sau valorile nu se trimit in plic precum o simpla scrisoare fara valoare, daca aceasta firma de curierat se afla in Marea Britanie ar trebui ca ruda dvs sa formuleze o sesizare conducerii, insa sunt sanse slabe pentru o rezolvare pozitiva.
Furt produs
george_80
Buna ziua,
Ieri am primit un colet la unul dintre cutiile Easybox din Bucuresti. Surpriza mea a fost ca dupa ce am introdus codul, mi s-a deschis cutia si ... (vezi toată discuția)
Problema firma
mddanu
am o problema cu o firma de curierat care de 2 saptamani ma tot amana cu predarea unui ramburs..rambursul trebuia sa il primesc in 3 zile de la ridicarea ... (vezi toată discuția)
Minunile justitiei
leusan
Deunazi am fost la o instanta de grad superior din provincie, sa studiez un dosar civil,al meu .Mare mi-a fost mirarea cind am vazut in ce hal arata. File ... (vezi toată discuția)