avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Lucrez in aceasta scoala de 23 de ani.Mentionez ca din diferite motive obiective nu mi-am dat gradul didactic. Acum sunt amenintata cu concedierea. Ce sa fac?Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 6 Martie 2013
Legalitatea unei decizii de concediere o poate constata numai instanta de judecata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere eliza100 eliza100 Buna seara Ma aflu in urmatoarea situatie: Am fost concediata si am dat firma in judecata S-a judecat la fond Tribunalul retine ca decizia de concediere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vă adresez rugămintea de a-mi oferi (când timpul ... ella m ella m Buna ziua! Vă adresez rugămintea,de a-mi oferi (când timpul vă permite) răspunsuri la următoarele întrebări : 1.Am dreptul să invoc în apelul pe ... (vezi toată discuția)
Reducere post in cic Cecilia P Cecilia P Cadru didactic aflat in concediu pt ingrijirea copilului pana in 15 aug 2010. In martie 2010 se fac reducerile de posturi in scoala., pentru activitatea in ... (vezi toată discuția)