avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se retine somaj pt suma de co neefectuat?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se retine somaj pt suma de co neefectuat?

Buna ziua,

Am o intrebare: un salariat este disponibilizat, are 4 zile de concediu de odihna neefectuate. La calculul salarial tb sa-i adaug suma pt zilele de co neefectuate. Pt aceasta suma ii retin somajul? Am citit ceva in Codul Fiscal dar nu m-am lamurit....am inteles ca platile compensatorii nu sunt supuse somajului, mai departe....
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:52, 6 Martie 2013
Nu trebuie sa le stie pe de rost ci sa le caute si sa vi le citeasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri salariale Marius Nou Marius Nou Vreau sa va intreb daca atunci cand primesc salariu compensatoriu(in urma concedierii din motive ce nu tin de persoana angajatului) trebuie retinut din el ... (vezi toată discuția)
Stat concediu de odihna la lichidare bibi2085 bibi2085 buna ziua! am si eu o problema. am un salariat care inceteaza cu 01.07.2009 si nu a efectuat concediu de odihna pe anul in curs. stiu ca se poate face stat ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta cineva? lucrez la o firma doresc sa plec nu am beneficiat de concediu de odihna pe acest an firma este obligata sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)