avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere a copilului-rog raspuns ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere a copilului-rog raspuns urgent!

Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la depunerea actelor pentru indemnizatie. Eu locuiesc momentan in alt oras decat cel de domiciliu, dar nu am flotant niciunde. Nu suntem casatoriti legal inca. Cine poata sa ma lamureasca unde trebuie depuse actele pentru indemnizatie??? Daca imi fac flotant pot sa le depun aici in orasul unde locuiesc momentan? Copilul aici are domiciliul (inscris in certificatul de nastere). Si care sunt termenele pentru depunerea dosarului la primarie???? Va rog mult un raspuns cat mai repede sa nu pierd indemnizatia! Mentionez ca sunt angajata cu 2 ore la o firma din 28 februarie 2011. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:41, 6 Martie 2013
1. Daca aveti resedinta legala (viza de flotant) puteti sa depuneti actele la Primaria din localitatea unde aveti resedinta.

2. - Depunerea dosarului la Primarie se face in termen de 60 de zile lucratoare de la data de la care doriti sa primiti indemnizatia pentru CCC.
- Daca le depuneti mai tarziu primiti indemnizatie de la data depun erii actelor.

3. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC nu conteaza ca lucrati cu program nprmal (8 ore pe zi) sau cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dosar indemnizatie crestere copil georgianaa georgianaa Buna ziua. Am domiciliul din buletin in judetul Arges, dar locuiesc momentan in Braila. Ca sa pot depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil in Braila ... (vezi toată discuția)
Pot depunde dosar indemnizatie crestere copil la alta locatie decat cea de domniciliu? Thomas81 Thomas81 buna ziua! in curand urmeaza sa nasc, momentan nu locuiesc la domiciliul din CI si doresc sa-mi fac viza de flotant in alta locatie. pot depune acolo dosarul ... (vezi toată discuția)
Unde se declara copilul daca c.i mama este in sect.4 si nasterea in sect.2. blueice blueice Buna ziua, M-am lovit de o alta problema. Domiciliul din C.I. este in sector 4 dar locuiesc efectiv in sector2, copilul se va naste in sector 2. 1.La ce ... (vezi toată discuția)