Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la depunerea actelor pentru indemnizatie. Eu locuiesc momentan in alt oras decat cel de domiciliu, dar nu am flotant niciunde. Nu suntem casatoriti legal inca. Cine poata sa ma lamureasca unde trebuie depuse actele pentru indemnizatie??? Daca imi fac flotant pot sa le depun aici in orasul unde locuiesc momentan? Copilul aici are domiciliul (inscris in certificatul de nastere). Si care sunt termenele pentru depunerea dosarului la primarie???? Va rog mult un raspuns cat mai repede sa nu pierd indemnizatia! Mentionez ca sunt angajata cu 2 ore la o firma din 28 februarie 2011. Va multumesc anticipat
1. Daca aveti resedinta legala (viza de flotant) puteti sa depuneti actele la Primaria din localitatea unde aveti resedinta.
2. - Depunerea dosarului la Primarie se face in termen de 60 de zile lucratoare de la data de la care doriti sa primiti indemnizatia pentru CCC.
- Daca le depuneti mai tarziu primiti indemnizatie de la data depun erii actelor.
3. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC nu conteaza ca lucrati cu program nprmal (8 ore pe zi) sau cu timp partial.