Statutul asociatiei noastre de proprietari prevede faptul ca trebuie sa fie 3 membri in comitetul executiv.
La ultima adunare generala am decis sa avem 5 membri, care au fost si nominalizati. In acelasi timp am decis modificarea statutului, lucru care inca nu s-a facut.
Va rog sa imi spuneti, in prezent si pana la modificarea statutului, cati membri avem, legal in comitetul executiv? 3 sau 5 ?
Statutul este baza asociatiei insa nu inseamna ca daca in statut scrie ca trebuie sa avem 3 membrii in Comitetul Executiv si adunarea generala a mandatat 5 membrii este ilegal acest lucru. Probabil era nevoie de o mana de ajutor data celorlati membrii din comitet si atunci s-a luat aceasta decizie. Cei 2 membrii proaspat alesi sunt in legalitate : sunt mandatati de catre Adunarea generala. .Eu cred ca ar trebui sa modificati statutul (daca tot o faceti acum) si sa precizati :numarul minim de membrii in comitetul executiv este de 3 ,si asa altadata nu veti mai avea dubii legate de numarul membrilor ,insemnand ca nu puteti avea mai putin de 3 membrii insa puteti avea mai mult de 3 membrii(5,7) .:D
@CRINA1
Sa presupunem ca cineva da in judecata Asociatia ca este nemultumit de sistemul propriu de penalizari .Presedintele vine si spune ca sa s-a hotarat de C.E. iar reclamantul afla ca nr. celor din C.E. este mai mare decat in statut si spune ca penalizarile nu sant conforme cu nr. celor care au votat .
Ce va hotari Instanta ?
Penalitati
rebell_rose
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca in statutul unei asociatii de proprietari nu a fost specificat sistemul de penalizari propriu si nici in adunarea ... (vezi toată discuția)