avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie la furnizor telefonie, creanta preluata de o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie la furnizor telefonie, creanta preluata de o firma

am o problema cu cei de la [firma].am avut contract cu [ furnizor] pana in 2010.pe care am vrut sa-l reziliez.la expirarea perioadei de 24 de luni.mi s-a spus ca nu se poate ca trebuia sa fac cerere cu 30 de zile inainte si ca contractul s-a prelungit automat.i-am intrebat cum e posibil sa faca asta fara acordul meu si ei au zis ca se poate ca legea le da voie.au refuzat sa inregistreze cererea de reziliere pana nu fac dovada platii taxei de reziliere vreo 250 de euro.am refuzat pe motiv ca nu am nici o facilitate de la ei in "noul contract"nu am primit nimic niciun telefon sau macar un cablu de date si atata timp cat contractul a expirat ei trebuiau sa ma notifice cumva sa ma intrebe daca sunt multumita de serviciile lor si daca vreau prelungirea colaborarii si in ce conditii.asa e civilizat si corect.am primit mai multe somatii ptr plata intre timp am aflat ca am si vreo trei facturi de plata, facturi ce nu le-am primit.in cele din urma a inceput stressul numit [firma].somatii,telefoane etc.le-am cerut sa-mi trimita pe mail copiile facturilor care ei pretind ca nu le-am platit ceea ce nu s-a intamplat.am acceptat in noiembrie 2012 sa platesc suma ceruta de ei vreo 500-600 contravaloare facturilor gandindu-ma ca poate s-au pierdut cumva la aceea adresa lociund mai multe familii si credeam ca o sa ma lase in pace.anul acesta au inceput din nou pretinzand inca vreo 780 de lei taxa de reziliere sau penalitati de intarziere nici ei nu stiu prea bine .de cate ori vorbesc cu un operator de la ei mi se spune ba una ba alta.m-au amenintat cu procesul ,cu executorul judecatoresc.le-am cerut din nou copii dupa facturile platite si dupa contractul pe care zic ei ca l-as fii semnat.,mi-au dat o adresa de mail la care sa trimit o cererea insotita de o copie a actului de identitate.pai aveti tot dosarul meu i-am spus de ce va trebuie copie dupa actul meu de identitate?l-am intrebat pe individul cu care am vorbit ultima data.ca asa e protocolul mi s-a raspuns.e cam ciudat asa ca i-am comunicat ca atat timp cat nu lucrez nicaieri ca e criza nu am nici un bun pe numele meu ce poate sa execute?ce poate sa mai faca in afara de telefoanele cu care ma agaseaza saptamanal ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: CRIM , utilizator 22:22, 6 Martie 2013
In eventualitatea in care operatorul de telefonie staruie in recuperare debit,poate apela la firma d recuperare sau executor judecatoresc care pot demara procedura de executare silita asupra bunurilor dvs in evidenta-prezente si viitoare
Daca pentru moment nu aveti bunuri in evidenta,la cererea creditorului, executorul judecatoresc poate continua procedura de executare pe parcursul mai multor ani
debitul l-au recuperat ei cereau pana acum o taxa de reziliere a unui contract unilateral .azi cand m-au sunat din nou au intors-o sunt penalitati de intarziere ptr niste facturi de a caror existenta habar nu aveam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de reziliere abonament telefonic MirelaAB MirelaAB Am avut un contract la o firma de telefonie,contract prelungit in 2012 pana in 2014,aprilie. In 2013 eu am plecat in Franta activând romingul inainte sa plec, ... (vezi toată discuția)
Propietarul spatiului mi-a retinut bunurile dumilor dumilor Am inchiriat un spatiu de birou,unde am deschis sediul unei societati si unde ne desfasuram activitatea. Am intarziat cu plata chiriei doua luni, iar ... (vezi toată discuția)
Pot sa pierd apartamentul prin notificarea de reziliere? florali florali Buna ziua, I mai 2017 am semnat un ante-contract de vanzare-cumparare pentru cumpararea unui apartament in constructie in Bucuresti. Tot atunci am platit ... (vezi toată discuția)