avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare apartament

cine ma poate ajuta in urmatoarea problema:
la cumpararea unui apartament am facut contract de vanzare-cumparare fara autentificare la un birou notarial, ci doar cu dare de data certa la un avocat. EXISTA SANSE CA CINEVA sa atace acest contract de vanzare cumparare? exista vreo sansa de a avea castig de cauza acea persoana? cine e indreptatit sa atace acest contract de vanzare-cumparare?
Cel mai recent răspuns: niculaucarmen , utilizator 13:13, 20 Februarie 2009
Cand ati facut acel act? Daca l-ati facut mai devreme de data de 11.12.2008, si nu s-a vandut si dreptul de proprietate pentru terenul aferent, nu aveti nicio problema. Contractul este perfect valabil incheiat. In virtutea principiului de drept "tempus regit actum" si avand in vedere ca la data incheierii lui nu se cerea forma autentica a contractului de vanzare cumparare a unei constructii cu destinatia de locuinta.
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2009
ContSters42249, utilizator
multumesc foarte mult pentru raspunsul acordat, am insistat pe aceeasi tema facand un alt subiect pentru ca as fi vrut sa am mai multe opinii, fara a se intelege ca opinia dumneavoastra nu ar fi suficienta, presupun ca nu a mai intervenit nimeni deoarece opinia dumneavoastra a fost concludenta. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare loredana04 loredana04 buna ziua.un contract de vanzare -cumparare este valabil daca e facut de mana cu 2 martori? (vezi toată discuția)
Nulitate absolutã og 12/1998 Dinga Claudiu Dinga Claudiu Vreau să cunosc mai multe opinii în legătură cu următoarea chestiune: act public şi act secret încheiate în 1999, sub imperiul OG 12/1998 privind ... (vezi toată discuția)
Instrainare constructii in baza legii 247/2005 ContSters14151 ContSters14151 Buna. Daca instrainezi prin vanzare-cumparare teren cu constructie prin inscris in semnatura privata, in privinta constructiei devii proprietar, iar in ce ... (vezi toată discuția)