avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare masina - posibil abuz de încredere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare masina - posibil abuz de încredere

Buna ziua.pina acum 2 saptamini am locuit in alta tara la ex concubinul meu unde a ramas o masina inscrisa pe numele meu acolo.eu am numai certificatul de inmatriculare, restul actelor, cheile si masina au ramas la el. Cum pot recupera masina? M am gindit sa fac procura unei cunostinta sa mearga sa o ia, dar ex concubinul nu i o va inapoia, trebuie apelat la politie sau e mai complicat de atit? Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: utilizatoare , utilizator 09:34, 8 Aprilie 2013
Amindoua cheile sint la el. Toate actele masinii sint pe numele meu, doar asigurarea e pe numele lui.
Buna ziua. Eu as dori sa stiu daca pot rezolva pe calea justitiei romane, cum se procedeaza etc. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate circula cu o masina, pana se face succesiunea? Adrian Vas Adrian Vas Buna seara, am o mica nelamurire la care poate ma puteti ajuta. Masina este inscrisa pe numele concubinului mamei care a decedat. In acte el este proprietar. ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda pentru recuperarea bunului A2sha A2sha Pe scurt povestea este: fratele meu, sofer fiind, primeste imprumut de la seful lui o suma de bani.Pentru a primi banii, fratele meu lasa sefului sau un ... (vezi toată discuția)
Cadou autoturism PinteaS PinteaS Buna ziua, in urma cu doi ani, am primit cadou un autoturism. Contractul de vanzare cumparare este pe numele meu si nu apare nicaieri in acte numele persoanei ... (vezi toată discuția)