avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Expirare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Expirare punct de lucru

Buna ziua. Punctul de lucru al societatii comerciale a expirat de peste 30 de zile. Am incheiat un nou contract de inchiriere al spatiului cu proprietarul, acesta a depus contractul la Administratia Financiara . Trebuie si noi sa depunem copie dupa contract sau punctul de lucru se prelungeste automat ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:51, 7 Martie 2013
Va trebui sa mergeti la registrul comertului si sa prelungiti valabilitatea punctului de lucru.
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Va multumesc pentru raspuns. Primim vreo amenda pentru ca am stat cu punctul de lucru expirat ?
Nu, nu se mai dau amenzi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator punct de lucru m_c_fast m_c_fast am 2 puncte de lucru cu contracte de anchiriere cu administratia pietelor...contractele au fost facute an 2008 ...problema este ca nu au fost scoase ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru punctul de lucru la reinnoirea contractului de inchiriere intis intis Buna ziua, Reprezint un SRL din Bucuresti si anul acesta ne expira contractul de inchiriere pentru un punct de lucru. Am stabilit de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)