avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsa permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsa permis

Buna ziua .De azi ar trebui sa pot conduce din nou dupa ce am avut permisul suspendat pe o perioada de 3 de zile.Problema este ca eu stau in Timisoara dar permisul si actele inca sunt pe Dr Tr Severin. Permisul mi-a fost ridicat in Tmisoara.Azi cand am fost sa ridic permisul mi s-a spus ca trebuie mers la Severin pentru al ridica.Ce posibilitate este ca sa fie ridicat de parintii mei sau de altcineva?In perioada aceasta pot circula cu masina?Pot lua amenda doar pentru ca nu am permisul la mine?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:11, 7 Martie 2013
Incheiati procura autentificata in favoarea unei rude/tert care sa poata desfasura demersurile necesare ridicarii permisului de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit autoturism mfior mfior Mi-am schimbat domiciliul >Acum stiu ca trebuie sa transcriu si autoturismul in judetul unde m-am mutat,(in 30 zile)Nefiind in tara si masina nu este ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a circula in ue cu o masina inscrisa pe numele altei persoane in ro Lavricd Lavricd Buna! In ce conditii si ce acte sunt necesare pentru a trimite cu platforma o masina inmatriculata in RO, sa ajunga in Germania si sa poata circula ... (vezi toată discuția)
Pv de suspendare a permisuluil la 4 ani de la comiterea faptei doruchiulan doruchiulan Pe scurt: In 2010 am avut un accident la care politistul gresise articolul la care m-a incadrat in procesul verbal si nu se impunea ridicarea permisului ... (vezi toată discuția)