sora mea locuieste intr-un orasel din sicilia,ea vrea sa divorteze sunt casatoriti in tara-insa nu mai merge casnicia-nu e de comun acord cel putin deocamdata doar ea ae vrea sa inainteze actele pt divort.au impreuna un copil de 6 ani-ar fi si el la mijloc.
as vrea sa stiu daca trebuie sa vina in tara pentru a inainta actele sau se poate si acolo face undeva.
si daca nu e de comun acord divortul cam cat ar dura procedura si cum ar fi intelegea pt custodie,multumesc
Atât divorţul cât şi custodia minorului sunt de competenta instantei din italia, însă ca timp şi efort financiar, acestea sunt considerabile. Este în anumite împrejurări posibil şi în România, se reglementează şi custodia minorului.
multumesc pentru raspuns.
chestia ca nefiind de comun acord s-ar cam lungi treaba si daca ea ar veni in tara pentru a inainta cererea de divort.
ar putea sa imputerniceasca ea pe cineva din tara pentru inaintarea cererii de divort?
ea va fi la al 2-lea divort,tin minte ca la primul a venit asistenta sociala si protectia copilului-ma gandesc ca si acum va veni insa ei nu au o adresa in romania
Divort la notar
oanamaiu
Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord si am intes ca se poate si la notar, avem si un copil minor (3 ani) si vrem custodie comuna. Vrem sa stim ce ... (vezi toată discuția)