avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendarea contractului de munca

In luna decembrie mi- s-a desfacut contractul de munca in institutia publica printr-o dispozitie a primarului .Am castigat in instanta si acum ,acesta din urma urmareste sa faca o plangere penala pentru a imi suspenda contractul de munca .Are aceasta posibilitate dupa ce instanta mi-a data castig de cauza .Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 8 Martie 2013
Are aceasta posibilitate ... nu are nicio legatura una cu alta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea pe rol a unui proces suspendat daia ileana daia ileana Buna seara. Un fost coleg de munca a deschis un proces iar din diverse motive ( unul este nestiinta) nu a urmarit cursul procesului, iar avocatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va deranjez cu urmatoarea speta: sotul meu este angajatul ... Luiz Marie Luiz Marie Posibila disponibilizare Buna ziua! Va deranjez cu urmatoarea speta: sotul meu este angajatul unei institutii de stat in functia de conducator auto, acum ... (vezi toată discuția)
Conflict major de munca ralu_26 ralu_26 Buna ziua ,am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra ,fostul meu angajator ma acuza de prejudicii aduse firmei in valoare de 3700 lei,dar eu am o nelamurire ... (vezi toată discuția)