avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis auto

Am primit o condamnare de 9 luni cu suspendare pentru conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate,care a expirat pe data de 26.02.2013.Care sunt pasii de urmat pentru redobandirea permisului auto si daca se poate obtine o derogare avand in vedere ca am avut permisul de conducere timp de 14 ani fara sa am evenimente sau incalcari ale legii?Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea permisului de conducere florinmoisa florinmoisa Am avut o condamnare de 9 luni cu suspendare pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice care a expirat pe 26 februarie 2013. Cand ... (vezi toată discuția)
Suspendarea/anularea dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice boby_yoghi boby_yoghi Am fost condamnat la 1an de inchisoare cu [b]amanarea aplicarii pedepsei[/b] pe o perioada de supraveghere de 2ani pentru conducere pe drumurile publice a unui ... (vezi toată discuția)
Examen scoala soferi stefaniuradu stefaniuradu Buna ziua!In anul 2013 pe 4 martie am fost condamnat 2,3 ani cu suspendare,termen de incercare 5 ani pentru conducere auto cu permisul suspendat,alcool peste ... (vezi toată discuția)