avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict angajat-angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict angajat-angajator

Recent am fost concediat fara imotiv si mai mult,angajatorul refuza sa-mi intocmeasca actele pentru obtinerea somajului pe motiv ca isi blocheaza timp de 6 luni postul.Mentionez ca eu am activat la aceasta firma timp de un an fara contract de munca.Unde l-as putea reclama avand in vedere ca eu am semnat obligat cererea de desfacere a contractului de munca asadar din punct de vedere legal este acoperit?Mentionez ca in perioada in care am lucrat fara contract mi-au fost eliberate adeverinte pentru medicul de familie in care se specifica ca mi se plateste asigurarea medicala desi eu nu aveam contract.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 9 Martie 2013
Care este articolul in baza caruia a incetat c.i.m.?
Sunteti sigura ca nu ati avut contract de munca?Imi este greu sa cred ca o soc.elibereaza adeverinte fara sa aiba o acoperire legala.
Pentru a primi un raspuns mai concret ar trebui sa ne spuneti :
- daca si cand ati semnat c.i.m.
- cu ce articol s-a incheiat c.i.m.
- perioada lucrata fara c.i.m. si cu c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare somaj in urma desfacerii cim cu acordul ambelor parti Mella87 Mella87 La inceputul lunii februarie o angajata a prezentat o cerere pentru desfacerea contractului de munca deoarece doreste sa-si mute domiciliul intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Am semnat contract de munca dar vreau sa il anulez ab17 ab17 Buna ziua, acum 3 zile am semnat un contract de munca pe o perioada determinata, iar in momentul angajarii am prezentat toate documentele necesare inclusiv ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie melchior melchior un tehnician lucreaza 6 luni din care 3 sta in concediu medical gratie unei interventii chirurgicale dupa 6 luni vrea desfacere contract de munca cu drept de ... (vezi toată discuția)