avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cont bancar PFA trebuie sa fie diferit de cont bancar ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cont bancar PFA trebuie sa fie diferit de cont bancar persoana fizica?

Buna ziua. Spuneti-mi va rog, daca un cont in banca deschis pe Ion Popescu poate fi folosit ca si cont oficial si de catre PFA Ion Popescu, sau trebuie deschis unul direct pe PFA Ion Popescu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dorusirb , utilizator 17:52, 8 Martie 2013
Un cont separat PFA...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pentru pfa CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Sunt persoana fizica autorizata (PFA}. am cont in lei deschis in banca pe PFA. Mai am un cont in banca, in euro, deschis in nume personal. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pentru pfa-uri Andreilp Andreilp Buna ziua, Am un PFA prin intermediul caruia vand un anumit produsc electronic. Banii ii primesc de la serviuciul online care-mi vinde produsul electronic, ... (vezi toată discuția)
Cont bancar intreprindere individuala nixman nixman Salutare! De astazi sunt titularul unei intreprinderi individuale.Intrebare: Pot folosi un cont deschis la o banca pe numele meu acum 1 an? sau trebuie ... (vezi toată discuția)