avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ascensor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ascensor

Cum as putea sa renunt la cheltuielile cu ascensorul de oarece eu locuiesc la parter si nu folosesc ascensorul.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionr , utilizator 21:40, 8 Martie 2013
Faceti o cerere scrisa la asociatia de locatari.
Daca adunarea generala a asociatiei este de acord, ati invins, daca nu, NU.
ascensorul face parte din proprietatea comuna, chetuielile cu reparatiile si intretinerea se suporta de toti propritarii fiind repartizate dupa cota-parte indiviza, puteti fii scutit de la plata energiei electrice consumata de ascensor.
Art. 35. - din norme aplicare la legii 230/2007
"Prin hotărâre a adunării generale, pot fi exceptate de la plata cheltuielilor aferente consumului de energie electrică pentru funcţionarea ascensorului/ascensoarelor persoanele care locuiesc în apartamente situate la subsol, demisol, parter, mezanin, precum şi la etajul 1 din clădirile fără mezanin. De asemenea, în cazul clădirilor care au amplasate la etajele superioare băi, spălătorii, uscătorii, prin hotărâre a adunării generale, persoanele care locuiesc în apartamente situate la subsol, demisol, parter, mezanin, precum şi la etajul 1 din clădirile fără mezanin pot să fie exceptate de la plata cheltuielilor aferente consumului de energie electrică pentru funcţionarea ascensorului/ascensoarelor, în baza unor angajamente personale, date în scris către asociaţia de proprietari de către persoanele care nu folosesc spaţiile de la etajele superioare. "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie întreținere Covalcică Daniela Covalcică Daniela Proprietarul de la parter trebuie să plateasca pentru întreținerea liftului ? (vezi toată discuția)
Neplata datoriilor la bloc CSIMONAC CSIMONAC Suntem o asociatie de proprietari si va rugam sa ne lamuriti daca locatarii de la parter si de la et. 1 al blocului sunt obligati sa plateasca intretinerea si ... (vezi toată discuția)
Asccensor-nu folosim da platim???? alexmada alexmada buna,as dori sa intreb si eu ceva legat de ascensor:luna aceasta ne-am trezit 8 familii,parterul si et 1,ca trebuie sa platim pentru reparatii si service ... (vezi toată discuția)