avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare bunuri firma pentru datoriile altei firme
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare bunuri firma pentru datoriile altei firme

am luat un credit in 2008....pe o firma.... X....acum am alta firma....Y....banca vrea sa ma execute silit pe firma care am luat credit...X....adica prima firma... intrebare....banca poate executa firma noua....Y...mentionez ca in ambele firme sant administrator si asociat....cu stima si respect...Maricel...
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:06, 11 Martie 2013
Cele doua companii sunt entitati diferite. Conform legii falimentului, un creditor poate trage la raspundere asociati/administratori in doar cateva situatiimentionate. Nu si firmele in care sunt asociati actionarii/administraorii.
m-ai pe intelesul meu daca se poate.....se poate lega de stocul de marfa de la firma...Y....cu stima si respect... Maricel...
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se executa ambele firme? maricel002 maricel002 problema este in felul urmator am 2 firme...firma X si firma Y....pe firma X am credit la banca....si v-or sa ma execute...mentionez ca pe firma X sant unic ... (vezi toată discuția)
Contract cu o firma vanduta ulterior juann juann Va salut ! Ridic o problema de drept comercial , cred. Firma X (furnizor) a incheiat cu firma Y (beneficiar)un contract comercial , firme Y depunand un BO ... (vezi toată discuția)
Se poate executa un apartament ipotecat? Andrey23 Andrey23 Buna ziua vreau sa stiu daca se poate executa silit un apartament luat cu credit ipotecar ? Precizez ca sunt cu ratele la zi si apartamentul este bun comun cu ... (vezi toată discuția)