avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... renuntarea la judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

renuntarea la judecata

Renuntarea la judecata se poate face fara a plati taxa judiciara de timbru?
acum am inteles! as mai avea o intrebare, daca stiti cumva..
daca am doua procese pe rolul aceleiasi instante, aceleasi parti..obiect..etc...una din actiuni am de gand sa o las netimbrata...daca invoca cineva exceptia de litispendenta..care ar fi consecinta?
Se repeta situatia de mai sus. Nimeni nu poate invoca litispendenta in conditiile netimbrarii cererii.timbrarea cererii va fi discutata cu prioritate litispendentei
ok! multumesc frumos de ajutor!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea de solutionare DanyD DanyD In situatia in care se invoca exceptia litispendentei si exceptia netimbrarii actiunii, care va fi ordinea lor de solutionare? (vezi toată discuția)
Taxa timbru rodica stan rodica stan Sint pirit intr-un proces de succesiune, reclamantului i s-a refuzat de 2 ori acordarea ajutorului juridic pt. plata taxei de timbru pe care trebuie sa o ... (vezi toată discuția)
Suplinire acord parental (tatal este de acord) - respins de instanta - ce mai pot face acum? moniqk moniqk Buna ziua, prezint succint din hotararea instantei. Ce solutii as avea in acest moment? Am achitat taxa de timbru solicitata, era la avocat in mana, exceptia ... (vezi toată discuția)