avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj de bunuri. Termen de plata a sultei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj de bunuri. Termen de plata a sultei

Buna ziua.

Soacra mea a divortat acum 10 ani si anul trecut in decembrie (2012) s-a dat hotararea definitiva in urma partajului de bunuri- un apartament . In urma hotararii ei i-a fost incredintata casa si la plata sultei catre fostul sot( de mentionat ca ei abia acum 3 ani au inceput actiunea de partaj). Intrebarea este: in cat timp trebuie sa plateasca sulta catre el pt ca nu mentioneaza nicaieri in hotarare? multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:56, 9 Martie 2013
Daca prin hotarare nu este prevazut un termen pentru plata sultei, atunci aceasta ar trebui facuta imediat dupa ramanerea irevocabila a hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate si mai rau de atat? Oanuk Oanuk Buna ziua! Am sa incerc sa fiu scurta, si la obiect: am avut o garsoniera, dobandita inainte de casatorie, si acum 1 an, am dat-o prin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Partaj Dragos-Alexandru Dragos-Alexandru In urma procesului de partaj al parintilor mei mama a primit un apartament conditionata de plata unei sulta de 50 000 R.O.N. As dorii sa stiu ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Partajul si copilul jericho jericho Asi dorii o lamurire in ceea ce priveste partajarea bunurilor in cazul in care din casatorie a rezultat un copil. Ce ma intereseaza: ce influenta are asupra ... (vezi toată discuția)