avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptie executare silita - poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptie executare silita - poprire conturi

In urma unei hotarari definitive si irevocabile s-a stabilit ca datorez unui cetatean o suma de bani. S-a pus sechestru pe conturile personale iar creditorul a apelat la un executor judecatoresc. Intamplarea din cauza careia datorez bani acestei persoane a avut loc in anul 2006, iar sentinta am primit-o in anul 2008.
La momentul respectiv nu avem nici un venit, iar executorul nu a avut ce sa-mi execute. Pana in prezent situatia a ramas oarecum similara.

Intrebare:

Aceasta posibilitate de executare silita are un termen de prescriptie? Vreau sa stiu daca in cazul in care primesc un venit prin intermediul conturilor, pot fi executat silit in continuare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tirlea Andrei , Consilier juridic 21:00, 11 Martie 2013
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)
Executare dorinv dorinv speta: o executare silita. Cerea de executare facuta in 2003, executorul obtine incuviintarea executarii. Face poprire pe conturile debitorului. Intervin niste ... (vezi toată discuția)
Executare silita liliana elena liliana elena Am un titlu executoriu din 2005.Pana in anul 2008 cand intervenea prescriptia nu s-a mai intamplat nimic, dupa care executorul judecatoresc trimite o somatie ... (vezi toată discuția)