avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizitare minor

am castigat in instantza in urma procesului de divortz custodia fetitei noastre,mama are program de vizitare de vineri ora 16 pana duminica ora 16.Ce doresc sa stiu este daca este obligata sa vina sa aduca fetita inapoi la domiciliu la terminarea programului de vizitare. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:38, 10 Martie 2013
Ar fi trebuit sa scrie in sentinta. Daca nu scrie, atunci partile ar trebui sa convina cum procedeaza, in functie si de varsta minorei.

Cat copilul are stabilit un domiciliu, da, la sfarsitul programului de vizita ar trebui s-o inapoieze daca o ia de la domiciliu.
Sigur ca e bine sa discutati si sa va puneti de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor in strainatate ciorba ciorba Sunt divortat, am o fetita de 5 ani cu domiciliul stabilit la mama in Romania, avand custodie comuna.De 2 ani mama a plecat in Anglia.Eu am deschis proces pt. ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, domiciliu la mama, partaj nefinalizat, copil traumatizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor MaryMiha MaryMiha Locuiesc in strainatate si nu pot sa o btin custodia fetitei sa o pot aduce aici cu mine. As avea sanse macar la un program de vizita a minorei prin care ... (vezi toată discuția)