avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... politist de proximitate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

politist de proximitate

va rog sa imi spuneti daca nu sunt multumit de ancheta politistului de proximitate de care apartin ce pot sa fac? este vorba de un caz de hartuile intre sotia mea si a vecina care treneaza de apox un an ( am mai depus o plingere dar aceelasi politist a invocat tot felul de ,,legi nescrise" faptul ca cunoaste foarte bine familia cu pricina, ca ar putea sa ma amendeze pt faptul ca nu am viza de flotant pe buletin si tot felul de lucruri care nu au legatura cu cauza). mentionez ca nu imi doresc decit sa se potoleasca aceeasta femeie si sa imi lase familia in pace. Nu doresc amendarea sau alceva, doar o atitudine mai ferma si ao ancheta obiactiva din partea politistului. poate asa se mai sperie si ma mai lasa naiba in pace. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:51, 11 Martie 2013
Mergeti la Politie si cereti sa vorbiti cu superiorul politistului de proximitate .Eventual faceti o sesizare si catre Comandantul Politiei din localitatea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare impotriva politistilor Costica33 Costica33 De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au ... (vezi toată discuția)
Ce nu face politia Costica33 Costica33 Am probleme cu un vecin, m-a lovit si am depus o plingere la sectia de politie. Am fost in audienta impreuna cu martorul meu la comandantul sectiei pentru ca ... (vezi toată discuția)
Incalcarea art. 29 din legea 61 din 1991 Fatima Fatima Buna seara, Pentru a dezvolta titlul acestui mesaj as dori sa va povestesc cum acum doua seri vecinul de deasupra apartamentului in care locuiesc a ... (vezi toată discuția)