Am facut o plingere acum 1 an si in timpul asta politia nu a facut ABSOLUT nimic. Dupa un an... s-au gindit sa ma cheme, nu stiu pentru ce, tot pe mine, sa ma faca sa-mi pierd timpul pe la sectie. Sa-si faca ei niste hirtii sa acopere ca nu fac nimic.
Nu am de gind sa ma duc, nu am timp. acesta sectie de politie din Bucuresti NMIC nu a rezolvat vreodata, nu am vazut asa ceva!
In plingerea mea am aratat absolut toate detaliile, stiu ca se dau declaratii dar nu ma intereseaza procedurile lor. Iau banii degeaba. nimic nu fac si eu nu am de gind sa imi pierd timp pe la ei.
Daca stie cineva ce motive pot invoca sa nu ma prezint, mai ales ca eu sunt partea vatamata?
daca doresc sa stea de vorba la telefon e ok dar eu nu plec de la munca sa ma duc la ei degeaba.
Daca stie cineva si vrea sa-mi dea un sfat, sa ma ajute. Sunt pur si simplu indignat de ce tupeu au... timp de un an nu fac nimic si dupa aia tot pe mine ma pun pe drumuri, ca sa ma invat minte sa mai fac plingeri.
Multumesc.
Va inteleg indignarea stimate domn, insa este procedural ca, dupa inregistrarea unei plangeri penale, organul de cercetare penala sa ia declaratii partii vatamate in legatura cu imprejurarile concrete in care a avut loc pretinsa incalcare de conduita stabilita de legiuitor ( fapta incriminata de dvs ), plangerea dvs nu este suficienta si edificatoare iar organul de cercetare penala, prin strategia si tactica de ancheta penala specifica are nevoie de anumite lamuriri din partea dvs in legatura cu cele intamplate. Inca odata faptul ca a trecut asa mult timp este firesc sa va creeze o stare de incertitudine si indignare atat fata de modalitatea de rezolvare a pricinii cat si fata de organul de cercetare penala. O atitudine mai intelegatoare poate ar fi profitabila dvs.
Daca au nevoie urgent sa va audieze va pot si amenda.
Ar putea considera ca intarziati finalizarea cercetarii penale...desi poate parea greu de crezut...
Nu o vor face insa din prima dupa parerea mea...avand in vedere faptul ca a durat ceva timp pana sa va cheme...
Este bine sa va prezentati...
Perfect intemeiata starea d-voastra de nemultumire (ma exprim decent !) fata de organele de politie ! Totusi, cand va veti prezenta la organe (ca daca vor, va vor ,,convinge" sa mergeti !), v-ar fi tare de folos sa fiti insotit de un avocat. Stiu, o sa-mi spuneti ca sunteti partea vatamata si tot d-voastra sa (mai) cheltuiti ! Dar faptul ca a trecut un an fara sa se intample nimic, nu va da de gandit ?! Asa ca unde a mers mia, sa mearga si suta !
e in interesul dumneavoastra....
daca nu vreti sa va duceti , totusi ar trebui sa le comunicati - in scris - ca renuntati la plangere si sa claseze cazul .... cu toate ca exista posibilitatea ca faptuitorul / piratul sa considere ca i-ati facut plangere calomnioasa.... si va poate da in judecata...etc.....
de aceea e bine sa discerneti inca de la inceput daca mergeti pana in panzele albe cum se spune ,,, sau plangerea moare din fasa,,,,,
oricum o dati , acum este riscul sa picati pe locul 2 ....dumneavoasta alegeti