avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit salarii pentru pers cu handicap grav sau ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit salarii pentru pers cu handicap grav sau accentuat

Buna seara
Tocmai am citit codul fiscal 2013 si veniturile salariale ale pers cu handicap grav sau accentuat se impoziteza din 2013.Art 55 alin 4 k1 s-a modificat.Am inteles bine?
Multumesc.Astept o confirmare.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 21:39, 11 Martie 2013
Conform art.55alin.(4) lit.k^1)din Codul fiscal,in vigoare in anul 2013,veniturile din salarii realizate de catre persoanele fizice cu handicap grav sau accentuat,nu sunt incluse in veniturile salariale si nu sunt impozabile,in intelesul impozitului pe venit. Litera k^1 nu a fost modificata,aceste venituri nu se impoziteaza in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit salarii bordas bordas Am o profesoara care detine un certificat cu grad de handicap .Dupa legea 448/2006 are niste facilitati printre care si scutirea pe impozit pe salar.Dar am ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri persoane cu handicap utiliyator utiliyator Buna ziua Va rog , se impoziteaza salariile persoanelor cu handicap? In evenimentulzilei din 26 feb 2010 a aparut acest articol ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din salarii persoane handicap luciali luciali persoanele cu handicap grav sau accentuat sunt scutite de impozit pe veniturile salariale numai la functia de baza ? va multumesc! (vezi toată discuția)