Am urmatoarea problema: masina este in service de mai mult de o luna (in perioada de garantie pentru probleme majore la sistemul electronic de siguranta) timp in care polita CASCO "curge" inutil (mai mult de 100 euro pe luna). Exista vreo solutie pentru aceasta problema?
Numai in contractul de asigurare ati putea gasi raspunsul . Dar cum un contract, daca e legal intocmit, are putere de lege intre partile contractante si acestea sunt libere sa negocieze noi clauze contractuale la aparitia unui eveniment neprevazut, ca cel prezentat de dvs., ati putea formula o cerere in acest sens la firma de asigurari, solicitand suspendarea contractului pe perioada existentei vehiculului dvs. in service.
Colega mea are dreptate, insa la nici o firma nu o sa gasiti o astfel de prevedere si nici macar intelegere.In aceasta perioada foarte multe societati de asigurare cauta motive pentru a nu plati despagubirile motiv pentru care pe rolul instantelor de judecata sunt foarte multe procese.Merita insa sa incercati cu aceea cerere de suspendare
Service judecata
aldos
Acum jumatate de an, am apelat la polita casco cu regres pe RCA-ul vinovatului.S-au creat toate documentele,2 dosare( alte zgarieturi).Nu am vrut un service ... (vezi toată discuția)