avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata penalizarilor la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata penalizarilor la intretinere

Am avut o datorie mare la intretinere pe care am achitat-o dar am ramas cu penalizari la fel de mari.Mentionez inca o data ca intretinerea propriu zisa e achitata integral la zi.
Penalizarile inca nu am reusit sa le achit.Pot fi dat in judecata de asociatie pentru aceste penalizari?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 14:42, 12 Martie 2013
Care este procentul pe zi intarziere cu care se calculeaza acele penalitati ?. Pana acum ati achitat vreodata vreun leu la penalitati ?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta intretinere antonyc antonyc Buna ziua, As vrea sa stiu care este prioritatea si ordinea legala de achitare a restantelor catre asociatia de propietari , in fapt Am avut o restanta de ... (vezi toată discuția)
Penalitati la penalitati intretinere michelle_06 michelle_06 Buna ziua, La tatal meu, in bloc de pensionari, se \"executa\" de ceva vreme (1an, 2), penalitati la penalitatile cotelor lunare neachitate de ceva timp. Este ... (vezi toată discuția)
Ordinea de stingere a datorilor la asociatiile de proprietari TANIUSA TANIUSA Buna ziua! Proprietarul unui apartament are restante la intretinere mai vechi de 90 de zile, la care se adauga penalitati de intarziere. Doreste sa plateasca ... (vezi toată discuția)