avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda pentru tulburarea linistii publice poate fi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda pentru tulburarea linistii publice poate fi trecuta pe alt numa dupa decesul celui care a primit-o?

Tatal meu a primit o amenda pentru tulburarea linistii publice in anul 2007. A facut contestatie in instanta si i_a respins cererea, adica trebuia sa plateasca amenda. Nu a platit-o, in anul 2011 el a decedat. Anul acesta in 2013 amenda a fost trecuta de cei de la primarie pe numele mamei mele. E posibil sa fie trecuta pe numele ei? Trebuie sa plateasca amenda??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:02, 11 Martie 2013
Daca s-a acceptat mostenirea pur si simplu, amenda trebuie achitata de catre mostenitori.
Cu ocazia acceptarii dezbaterii masei succesorale,mostenitorii accepta atat activul=bunurile defunctului cat si pasivul=datoriile acestuia
Pe cale de consecinta ex sotia acestuia in calitate de mostenitor a preluat si datoriile ex sotului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite pe persoana fizica ...decedat...cine plateste? cainebogdan cainebogdan Persoana fizica in speta mama mea a decedat acum citeva zile ... am descoperit cu stupoare dupa citeva zile ca avea ceva datorii catre banci [editat] . Vreau ... (vezi toată discuția)
Obligatiile mostenitorului ContSters219511 ContSters219511 Buna, Deoarece am primit o multime de raspunsuri contradictorii legate de speta de mai jos, ma adresez d-vs cu o speta si o intrebare. Speta: Un fiu unic a ... (vezi toată discuția)
Succesiune sau mostenire? lucica maria lucica maria Tatal meu a decedat din 2007 si nu s-a facut succesiune din lipsa banilor. Cei 2 copii nu sunt trecuti in actele de proprietate a casei ( apartament ).Daca nu ... (vezi toată discuția)