avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Societate dizolvata-restante la buget-Hotarare ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Societate dizolvata-restante la buget-Hotarare definitiva pentru executare fost administrator-unic asociat

Am sechestru pe apartament pentru o datorie rezultata in urma dizolvarii, falimentului societatii la care am fost asociat unic. Hotararea este definitiva. Ce mai pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters284295 , utilizator 23:34, 11 Martie 2013
in termeni judecatoresti, definitiva e totuna cu irevocabila?
Nu e totuna...definitiva este acea hotarare judecatoreasca care nu este susceptibila de a fi atacata cu apel, avand o putere de lucru judecat provizorie, care se poate consolida sau desfiinta in functie de o solutie a unui eventual recurs. Cea irevocabila, nu este susceptibila de a fi atacata cu recurs, fiind executorie - este susceptibila de a executare pe cale silita. Aceasta din urma poate fi desfiintata prin intermediul cailor extraordinare de atac.
Deocamdata la ce ne-ati prezentat se pot face doar speculatii. Recomandarea mea este sa luati legatura repejor cu un avocat specializat pe acest gen de probleme.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Satutul imobilului dupa radierea de catre rc a srl cu asociat unic in 2002 pe l 341 cascatu cascatu RC a radiat societatile care nu au completat capitalul social in intervalul cerut de lege. tinand cont ca e vorba de srl cu asociat unic la acea data nu se ... (vezi toată discuția)
Firma radiata -art.5(3) din l314/2001 - cu proprietati imobile dariux dariux Buna seara, Am avut o firma la care am fost asociat, in 2002 firma a fost radiata (art.5(3) din L314/2001 ) -dar prin anul 1998 am cumparat un teren, ... (vezi toată discuția)
Re deschidere srl plus procedura de insolventa bigpaulie bigpaulie Buna ziua , Am detinut sau cred ca inca detin o societate comerciala SC Atraktiv Telecom SRL , cu ceva timp in urma societatea a fost inchisa de catre ... (vezi toată discuția)