avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii obiectiuni la raportul de expertiza contabila judiciara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

obiectiuni la raportul de expertiza contabila judiciara

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti din practica dumneavoastra judiciara daca dupa termenul fixat de instanta pentru studiul expertizei de catre parti mai pot depune obiectiuni?
Am calitatea de parat iar la termenul fixat nu au fost depuse obiectiuni, raportul de expertiza a fost primit de un alt serviciu din cadrul institutiei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 19:28, 23 Octombrie 2014
Din pacate pentru dvs, NU !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni la raportul de expertiza. cine le plateste? mari mari Buna ziua, Intr-o cauza civila s-a incuviintat efectuarea unei expertize tehnice, la cererea reclamantului. Dupa depunerea raportului de expertiza paratul a ... (vezi toată discuția)
Cost expertiza - rog raspuns urgent ! simina carmen simina carmen Buna ziua, Am si eu o nelamurire : De ce intr-un proces de stabilire a grupei de munca, costul expertizei tehnice este diferit de la un dosar la altul ? Cine ... (vezi toată discuția)
Model reclamatie expert contabil adisoi adisoi Buna ziua Cum pot depune plingere impotriva unui expert contabil intrucat a prezentat tribunalului un raport de expertiza lapidar si nedezvoltat ignorand ... (vezi toată discuția)